HTML

Precognox

 precognox-logo-cmyk-620.jpg

A blog készítői a Precognox Kft. keretein belül fejlesztenek intelligens, nyelvészeti alapokra épülő keresési, szövegbányászati, big data és gépi tanulás alapú megoldásokat.

Az alábbi keresődoboz segítségével a Precognox által kezelt blogok tartalmában tudsz keresni. A kifejezés megadása után a Keresés gombra kattintva megjelenik vállalati keresőmegoldásunk, ahol további összetett keresések indíthatóak. A találatokra kattintva pedig elérhetőek az eredeti blogbejegyzések.

Ha a blogon olvasható tartalmak kapcsán, vagy témáink alapján úgy gondolod megoldással tudunk szolgálni szöveganalitikai problémádra, lépj velünk kapcsolatba a keresovilag@precognox.com címen.

Precognox Blogkereső

Document

opendata.hu

opendatahu45.jpg

Az opendata.hu egy ingyenes és nyilvános magyar adatkatalógus. Az oldalt önkéntesek és civil szervezetek hozták létre azzal a céllal, hogy megteremtsék az első magyar nyílt adatokat, adatbázisokat gyűjtő weblapot. Az oldalra szabadon feltölthetőek, rendszerezhetőek szerzői jogvédelem alatt nem álló, nyilvános, illetve közérdekű adatok.

Facebook oldaldoboz

Blog figyelése (RSS)

 Add hozzá az RSS olvasódhoz

Ha levélben szeretnél értesülni az új cikkekről:

Star Wars text mining

visualizing_star_wars_movie_scripts_precognox.jpgA long time ago, in a galaxy far, far away data analysts were talking about the upcoming new Star Wars movie. One of them has never seen any eposide of the two trilogies before, so they decided to make the movie more accessible to this poor fellow. See more...

Főbb témák

adat (8) adatbányászat (11) adatelemzés (9) adatok (13) adatújságírás (16) adatvizualizáció (19) AI (19) alternatív (6) alternatív keresőfelület (28) analitika (6) beszédtechnológia (13) big data (55) bing (14) blogkereső (6) CEU (6) clustering (6) conTEXT (8) dashboard (6) data science (9) deep learning (18) egészség (7) egészség kereső (7) előadás (7) emócióelemzés (35) facebook (8) Facebook (9) gépi tanulás (18) Google (33) google (59) gyűlöletbeszéd (7) hackathon (10) hálózatelemzés (14) intelligens keresés (6) internetes keresés (35) internet hungary (6) képfeldolgozás (8) képkereső (8) keresés (87) kereséselmélet (8) keresési felület (6) keresés jövője (57) keresés problémái (41) keresők összehasonlítása (9) keresőmotor (16) keresőoptimalizálás (8) kereső szándéka (11) kereső tanfolyam (9) kereső teszt (15) kognitív nyelvészet (12) konferencia (46) könyvajánló (25) korpusznyelvészet (14) közösségi keresés (8) közösségi média (8) különleges keresők (7) kutatás (9) LDA (10) lda (10) live (13) machine learning (9) magyar kereső (9) marketing (8) meetup (41) mesterséges intelligencia (19) metafora (7) mobil (37) mobil keresés (17) Neticle (9) NLP (8) NLP meetup (17) Nuance (9) nyelv (7) nyelvészet (32) nyelvtechnológia (76) open data (12) open knowledge (7) orosz (6) Pennebaker (6) politikai blogok (22) Precognox (65) Precognox Labs (14) Python (14) R (19) spam (6) statisztika (12) számítógépes nyelvészet (9) szemantikus keresés (19) szemantikus kereső (9) szentimentelemzés (37) szöveganalitika (7) szövegbányászat (22) társadalomtudomány (7) tartalomelemzés (56) tartalomjegyzék (6) tematikus kereső (20) topik modellek (6) Twitter (18) twitter (15) vállalati kereső (7) vertikális kereső (9) vizualizáció (13) yahoo (27) Címkefelhő

A blog tartalmai CC licenc alá tartoznak

Creative Commons License
Kereső Világ by Precognox Kft. is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.
Based on a work at http://kereses.blog.hu/.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://precognox.com/.

A Kereső Világ blogon közölt tartalmak a Precognox Kft. tulajdonát képezik. A tartalom újraközléséhez, amennyiben nem kereskedelmi céllal történik, külön engedély nem szükséges, ha linkeled az eredeti tartalmat és feltünteted a tulajdonos nevét is (valahogy így: Ez az írás a Precognox Kft. Kereső Világ blogján jelent meg). Minden más esetben fordulj hozzánk, a zoltan.varju(kukac)precognox.com címre írt levéllel.

Creative Commons License

Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd!

 

Személyt keresek

2007.11.23. 15:04 Szerző: Kereso75 Címkék: tematikus kereső közösségi hálózat személykereső névkereső névkeresés névazonosítás vállalati kereső

A keresés gyakori típusa, amikor egy személyt, illetve annak elérhetőségét kellene megtalálnunk. Természetesen próbálkozhatunk a hagyományos webes keresőkkel, hiszen sok ember hagy maga után honlapokon is elérhető információkat - sokszor többet, mint gondolnánk.

Vannak azonban olyanok, akikről sokat ilyen módon nem tudhatunk meg. Ilyenkor kifejezetten személykeresőre van szükségünk. Ilyen a Wink vagy éppen az Intelius keresője, amely közösségi hálózatok nyilvános adataiban is keres. Itthon a legkézenfekvőbb a Facebook-on esetleg a telefonkönyvben próbálunk megkeresni.

További jelentős közösségi média platformok, ahol érdemes a személykeresést kezdeni: InstagramLinkedIn

Ehhez kapcsolódó megjegyzésem, hogy ha közösségi hálózathoz csatlakozol, jó ha eltöltesz egy kis időt azzal, hogy beállítod azt, mit láthatnak mások az adataidból (pl. Facebook privacy/adatvédelem füle), nehogy később lepődj meg azon mit tudnak rólad mások.

A 2017-es év fejleménye, hogy a Precognox elkezdte képviselni az amerikai Basis Technology személykeresésben, névazonosításban elérhető legfejlettebb eszközeit is, amiről itt olvashatsz.

A TAS Vállalati keresőt bemutató videónkból pedig az is kiderül, hogy ma már a névkeresés az egyik legfontosabb képessége egy fejlett keresőmotornak:

A vállalati kereső a biztonság szolgálatában című cikkünkben pedig arról olvashatsz, hogyan segíti a névkeresés egy biztonsági szervezet munkáját.

Blogkeresőnk segítségével pedig kipróbálhatod, hogyan kereshetsz neveket egy fejlett vállalati keresőmotorban.

 

Jó névkeresést kívánunk!

 

A Kereső Világ a Precognox Precognox szakmai blogja A Precognox intelligens, nyelvészeti alapokra építő keresési, szövegbányászati és big data megoldások fejlesztője.

144 komment • Kövess Facebookon • Iratkozz fel értesítőre

A bejegyzés trackback címe:

https://kereses.blog.hu/api/trackback/id/tr37239427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barabas Maria 2009.06.29. 16:34:56

Keresem baratnomet,lanykori neve Szilagyi Carmen, 36 eves.1990-ben ment ki Magyarorszagra Nagyvaradrol.Ha valaki tud rola valamit az szoljon,itt az email cimem : pcd_brigitta22@yahoo.com

xkonix 2009.07.11. 02:42:26

Keresem Mihályt!
Vezetéknevét sajnos nem tudom csak annyit hogy Mihálynak hivják.
27 éves Erdelyben született7 éves koráig ott élt,
Azután átkerült Magyarországra .
Ott végezte el a gimnáziumot ,csak tovabb nem tanult .
2000-ben kiment Helsinkibe , ahonnan pár év mulva vissza kellett jönnie , külömbözö problemák miatt .
De szerencsére Nagynénje befogadta aki Pesten a VIII.kerületben lak .
Általában munkanélküli volt,de utoljára 2008-ban Pesten egy szamitogép kereskedö üzletben dolgozott , ahol tobbnyire hasznalt gepeket árultak .
Voltak egeszsegügyi gondjai is !
Utoljára 01.01.2009-ben jelentkezett ,
azota semmit nem tudunk rola .
Sokat volt külömbözö forumokban .
Mihály!!!
Ha véletlenül olvasod ezt a levelet , kérlek jelentkezz , tégéd keresnek a Forum barátok : use45 meg xkonix
Szivesen fogadnánk mástol is a jo ,
vagy rossz hirt Mihályrol .
De inkább jo hirt szeretnénk hallani !!!!!
Elöre is köszönöm mindenkinek , aki a segitsegünkre lessz !

wolfgang 2009.07.21. 19:08:34

Keresem gyerekkori barátomat, Huszár János volt Miskolc-perecesilakost. aki tudomásom szerint Ausztriában él.Minden információt elöre is köszönök!
Email cimem:kisa044@gmail.com

agimanoo 2009.07.27. 14:30:52

keresem 1 gyerekori barátomat Cseh Attilának hivják marosvásárheji születésü ha minden igaz 2000-ben az Aurel Persu iskolába járt dec.6-án születet az évet nem tudom sajnos!
Ha bárki bármit tud rola kérem irjon email cimm:agimanoo@citromail.hu

KERESLEK 2009.07.30. 16:48:19

Remélem létezel!Kereslek,amit tudok rólad,Bencének hivnak,nagykanizsán lax 29 éves vagy,üzletkötő, egy star-chat oldalon sms-eztünk,de ez egy becsaposoldal,mert a pénzről szól,igy elvesztettük egymást.Ha magadra ismersz kérlek jelentkezz,vagy ha más ismeri 180magas.80kg,barna haju kék szemű,az állán középen egy csikban van szakálla kereslekk@citromail.hu /Heni/

Marcsux 2009.08.03. 10:19:06

Segítséget szeretnék kérni!
Én kb. 3 éve kezdtem keresni valakit!Sajnos mindenhol falba ütköztem mert nem vagyok vérszerinti rokona az illetőnek(csak a keresztlánya),illetve nem tudok róla túl sokat!Most szeretném ezeket az infókat megosztani,hátha tudnak segíteni az előre lépésben!Előre is köszönöm ha csak kicsit is tudnának segíteni!

Egy Horváth József nevü urat
keresek aki most kb.65-67 év körüli lehet ha még él.Az 1960-70-es években a Bp.VII.ker.Jósika u.19.1.em.-en lakott szüleivel és testvéreivel.Testvérei Lajos és Magdolna.Lajos akkoriban telepedett le Ausztriában.József abban az időben Pesten az Árpád-híd környékén dolgozott ,talán vasöntőként.Édesapámmal (Csizmazia János)együtt volt katona 1964.ápr.-tól,Királyréten és Budaörsön. Volt menyasszonya Csizmazia Judit.Akinek a környezetében van HORVÁTH nevü ismerős kérem segítsen előre lépni a keresésben.Csak 1 percébe kerül és lehet,hogy valakinek egy életre szóló örömet szerez!Valakinek megszépítheti a hátralévő életét.Nagyon fontos,hogy megtaláljam!!!

Marcsux 2009.08.03. 10:26:30

Lassan már 3 éve próbálkozom a kereséssel de mindenhol falba ütközöm mert nem vagyok vérszerinti rokona az illetőnek "csak" a keresztlánya. :(
Keresek egy Horváth József nevü urat,aki most kb.65-67 év körüli.Az 1960-70-es években a Bp.VII.ker. Jósika u.19.1.em.-en lakott szüleivel és testvéreivel.Testvérei ,Lajos és Magdolna. Lajos Ausztriában telepedett le ezekben az években. József abban az időben Pesten az Árpád-híd környékén vasöntőként dolgozott (talán). Édesapámmal (Csizmazia János) együtt volt katona 1964.ápr.-tól,Királyréten és Budaörsön. Volt egy nagy szerelme,menyasszonya akit elveszített! Bárki akinek a környezetében van Horváth nevü ismerős kérem segítsen előre lépni a keresésben.Csak 1 percébe kerül és lehet,hogy valakinek egy életre szóló örömet szerez! Megszépítheti valaki hátra lévő éveit!!!!Nagyon fontos,hogy megtaláljam!!!

hzsuzsa 2009.09.10. 15:49:37

Keresem Kerékgyártó Ibolyát, aki 1969-ben érettségizett volna Siófokon a 4/c.osztályban, de
az érettségire nem érkezett vissza Budapestről.
Azóta nem tudunk róla.
Fivérét Bélának hívják.
Én a padtársa voltam.

ani25 2009.09.12. 10:24:50

Sziasztok!Én egy Szegedi férfit keresek,Magyar Jánosnak hivják 1954-56 közt született,1980-82 közt a bubos étterem-bisztróban dolgozott,lehet,hogy elötte is,de akkor 100%.Ha valaki tud bármit róla vagy ismeri kérem jelentkezzen,mert nagyon fontos.Erre a cimre:anita.sziget.p@gmail.com Ha esetleg ismerné közelebbröl akkor fotot is küldhet,elöre is köszönök minden segitséget.Anita

hzsuzsa 2009.09.12. 15:40:17

@hzsuzsa: Ha valaki tud Kerékgyártó Ibolyáról kérem a garanka01@t-online.hu címre küldjön választ. Köszönöm: HZsuzsa

NiNi 2009.09.13. 16:40:08

Sziasztok!

Haiszter Károly keresem.
Született: 1962.
Anyja neve: Káplár Erzsébet
Apja neve: Haiszter János
Én az unokahuga vagyok.

NiNi 2009.09.13. 16:47:34

Sziasztok!

Haiszter Józsefet keresem.
Született: 1959.
Anyja neve: Káplár Erzsébet
Apja neve: Haiszter János
Korábbi lakhelye: Pécs
Én az unokahuga vagyok.

NiNi 2009.09.13. 16:50:39

Sziasztok!

Haiszter Jánost keresem.
Született: 1949.
Anyja neve: Káplár Erzsébet
Apja neve: Haiszter János
Korábbi lakhelye: Pécsvárad, Szilágypuszta
Én az unokahúga vagyok.

Minden segítséget nagyon szépen köszönök. Szeretném megkeresni, megismerni nagybátyáimat.

xkonix 2009.11.06. 23:22:42

Keresem Mihályt!
Vezetéknevét sajnos nem tudom pontsan, azonban ujab információim szerint Hunyadi Mihálynak hivják.
27 éves Erdelyben született7 éves koráig ott élt,
Azután átkerült Magyarországra .
Ott végezte el a gimnáziumot ,csak tovabb nem tanult .
2000-ben kiment Helsinkibe , ahonnan pár év mulva vissza kellett jönnie , külömbözö problemák miatt .
De szerencsére Nagynénje befogadta aki Pesten a VIII.kerületben lak .
Általában munkanélküli volt,de utoljára 2008-ban Pesten egy szamitogép kereskedö üzletben dolgozott , ahol tobbnyire hasznalt gepeket árultak .
Voltak egeszsegügyi gondjai is !
Utoljára 01.01.2009-ben jelentkezett ,
azota semmit nem tudunk rola .
Sokat volt külömbözö forumokban .
Mihály!!!
Ha véletlenül olvasod ezt a levelet , kérlek jelentkezz , tégéd keresnek a Forum barátok : use45 meg xkonix
Szivesen fogadnánk mástol is a jo ,
vagy rossz hirt Mihályrol .
De inkább jo hirt szeretnénk hallani !!!!!
Elöre is köszönöm mindenkinek , aki a segitsegünkre lessz !

Evangelin 2009.11.12. 10:50:20

ÉLETBEVÁGÓ!

Keresem BARNA ISTVÁN TIVADARt.
Volt, vagy jelenleg is Budaörsi lakost, aki körülbelül 60 éves (talán vállalkozó)
Egyszer biztosan elvált. Legutóbbi volt felesége: Barna Eszter, 43 éves Budaörsi lakos.
Egy közös gyermekük van: Barna Boglárka, 12 éves.
Barna István Tivadarnak korábbi házasságából egy felnőtt lánya is van Barna Klaudia, aki 33 éves /talán Bp-en, a XIV.ker-ben lakott/ és a Westend-ben C&A üzeletben volt eladó v. vez.beosztásban/

KÉREM SZÉPEN, AKI TUD, SEGÍTSEN, MERT TALÁN
EZEN MÚLIK AZ ÉLETEM.

Köszönöm

Evangelin 2009.11.12. 11:05:03

KÉREM SZÉPEN, ha valaki tudna ajánlani nekem

M A G Á N N Y O M O Z Ó T ,

az írjon.
Nem a "telefonkönyvből" gondoltam,
hanem személyes ajánlással, úgy hogy az illetőnek
például már dolgozott, vagy hallott róla, hogy
a legjobb a szakmában...
Nekem a legjobb kell.

Köszönöm

Flegel Tímea 2009.11.27. 19:14:17

Sziasztok!:) Egy Csaba nevű hajókormányos urat keresek, akivel 2009.július 13.án utaztam együtt a vonatban Győrből a németországi Würzburgig.A fiatalúr 1972-es születésű, nős,van egy 10 éves fia:Bence.A kormányosúr a Dunán luxus hajónak a vezetője,Linztől hajóźnak a Fekete-tengerig. A vonat ülésén hagyta a kulcscsomóját.Vissza szeretném hozzá juttatni, ugyanis elhoztam magammal. Ha valaki felismeri magát, JELENTKEZZEN, és írjon az email címemre! Szeretettel várom az üzenetét.

Flegel Tímea 2009.11.30. 17:55:36

Az email címem a következő:erdelyit@zoznam.sk
Az úr Miskolc mellett él.

henni 2010.01.14. 04:30:13

Sziasztok!

Keresem egy regi osztalytarsamat akit, Papp Zsuzsinak hivtak.

Kb 1960-ban a szulei utan ment Angliaba.
A Nagyszulok neveltek es Wekerlen lakott a Bercsenyi utcaban.
Van neki egy unokatestvere akit Martanak hivnak. Sajnos nemtudom milyen Marta de O Magyarorszagon el.Egyutt jartunk iskolaba, es szomszedok is voltunk.Aki esetleg tud rola valamit megkoszonnem ha ertesitene.
mihaly47@hotmail.com email cimre.

kriszta7777 2010.01.15. 19:19:47

Szeretném megtalálni Borsi Lajost aki 1971 ben született és Polgárdiban lakott most nem tudom hol.SEGÍTSETEK HA TUDTOK...

tibi49 2010.02.06. 22:48:59

Keresem egy nagyon kedves, 38 éve nem látott ismerõsöm. Pesterzsébeten, Pirók Gyula 52 szám alatt élt. Lánykori neve Szilágyi Éva volt.
Nagyon sok köszönet minden felvilágositásért.
nower@gmx.de

brutusz68 2010.03.04. 11:02:05

Keresem Renard Ferencet-Afrikában!
Tel:+221-774-380-173

pardi 2010.03.17. 18:27:06

Sziasztok!! Ha tud valaki segítsen!!!!!
Keresem édes apámat akit születésem óta nem láttam.
Neve: Kiss János született Szolnok 1944.áprilisában.
anyja neve: Tímár Mária,Apja neve: Kiss Imre.
Elöre is köszönöm.

noncs78 2010.03.19. 21:01:41

Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Keresem Pintér Sádort, aki 1952-ben, vagy 1953-ban született.Édesanyja neve Olleár Irén, édesapja Pintér Gyögy Ferenc. Édesanyja 1952 körül a Keleti pályaudvar környékén lakott. Nevelőapja egy rokkant férfi volt. Nagyon megköszönném, ha valaki segítene.

noncs78 2010.03.19. 21:04:01

bocsi!
e-mail: noncs@t-email.hu

darlin 2010.04.03. 18:48:51

Keresem Tótnhné Simon Györgyit, volt Jászberényi lakost, aki Sólymárra költözött!
Keresi barátnője Ági Jászberényből!

devil74x 2010.04.11. 16:34:24

Sziasztok!

Kecskeméten keresek egy személyt akinek a neve Id.Szabó Lőrincz aki 1960.09.13 született

devil74x 2010.04.11. 16:44:02

Keresek Kecskeméten még egy Domokosné Szabó Rózsát vagy Domokos Józsefet

devil74x 2010.04.25. 09:33:23

bocsi
e-mail:tanacs74@freemail.hu

Zsebibaba28 (törölt) 2010.05.21. 10:01:28

Keresem azt a srácot akivel 2010.05.21-én reggel kb 7óra 25 fele Győrben a Szent István úton megakadt a tekintetünk egymáson, köszöntünk is egymásnak. Világos kék pulóver volt rajtad, barna szemed és barna félhosszú hajad van.

boszi1968 2010.05.22. 18:07:04

keresem Kálmán Tibort.ÉDESANYJA NEVE:SCHÜTZ MÁRIA
ÉDES APJA NEVE:KÁLMÁN MIHÁLY

utolsó lakhelye:Szolnok
ha valaki tud róla valamit kérem jelentkezzen a
következő citromail.hu-n:
papkarolyne@citromail.hu

hajnalcsiki 2010.06.08. 20:50:21

sziasztok csiki hajnal vagyok és régi barátokat szeretnék megtalálni nevuk kimpian zsolt és testvére kimpian robert es erdej salomas varhegy ot laktak koszonom

lalo68 2010.08.01. 15:40:03

Várkonyi Lajos vagyok. Keresem Papp Zoltánt, aki Mátészalkán lakott és a 90-es évek óta nem tudok róla. Aki ismeri, vagy tud róla kérem értesítsen.Köszönöm

gabesas 2010.08.05. 14:25:23

eddig 1, azaz 1(egy!) releváns komment a 77ből. Szép teljesítmény :)

Barn 2010.08.09. 22:01:27

Sziasztok
Keresek egy lányt aki 1997-ben született de nem tudom csak a keresztnevét és hogy hol lakik.
Keresztneve:Szandra,v. Alexandra :)
Lakhelye:Vas megye, Szombathely
Tudna valaki segíteni hogy hogy tudom megtalálni?
És látásbol felismerem.:)

Normand_ 2010.08.19. 11:13:47

Sziasztok!

Egy lányt szeretnék megtalálni,de csak a kereszt nevét tudom meg azt,h hol lakik. Meg van 1 képem.

Név.: Kleopátra (19éves)
Cím.: Budapest III. ker.

KÉP.: kepfeltoltes.hu/100819/kleop_tra1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ha valaki tud róla valamit vagy ismeri azt kérem,h írja meg nekem az l_misi@citromail.hu címre. A segítséget előre is köszönöm. Nagyon fontos lenne.

gabo113 2010.09.12. 03:32:52

Keresek egy lányt.A Star chaten sms-eztem vele most szombaton.Szandrának hívják és zalaegerszegen lakik.18 v 19 éves lehet,legalább is annyi volt kiírva neki, a vezetékes telefonszámuk titkositott.ha valaki tud róla vmit sürgösen szóljón.Minden infó fontos lehet.

gabo113 2010.09.12. 09:13:21

Keresek egy lányt.A Star-chaten sms-eztem vele most szombaton.Szandrának hívják és zalaegerszegen lakik.18 v 19 éves lehet,legalább is annyi volt kiírva neki, a vezetékes telefonszámuk titkositott.ha valaki tud róla vmit v ismeri sürgösen szóljón.Minden infó fontos lehet.
Az üzeneteket a gabor.ornodi2@gmail.hu-ra várom

gabo113 2010.09.12. 09:48:02

Keresek egy lányt.A Star-chaten sms-eztem vele most szombaton.Szandrának hívják és zalaegerszegen lakik.18 v 19 éves lehet,legalább is annyi volt kiírva neki, a vezetékes telefonszámuk titkositott.ha valaki tud róla vmit v ismeri sürgösen szóljón.Minden infó fontos lehet.
Az üzeneteket a gabor.ornodi2@gmail.hu-ra várom
Itt van egy kép is róla.

gabo113 2010.09.12. 09:50:01

Keresek egy lányt.A Star-chaten sms-eztem vele most szombaton.Szandrának hívják és zalaegerszegen lakik.18 v 19 éves lehet,legalább is annyi volt kiírva neki, a vezetékes telefonszámuk titkositott.ha valaki tud róla vmit v ismeri sürgösen szóljón.Minden infó fontos lehet.
Az üzeneteket a gabor.ornodi2@gmail.hu-ra várom.
Itt van egy kép is róla.

gabo113 2010.09.12. 09:51:34

Keresek egy lányt.A Star-chaten sms-eztem vele most szombaton.Szandrának hívják és zalaegerszegen lakik.18 v 19 éves lehet,legalább is annyi volt kiírva neki, a vezetékes telefonszámuk titkositott.ha valaki tud róla vmit v ismeri sürgösen szóljón.Minden infó fontos lehet.
Az üzeneteket a gabor.ornodi2@gmail.hu-ra várom.
Itt van egy kép is róla,ha a szöveg meletti mappára katintatok.Előre is köszönöm a segítséget.

gabo113 2010.09.12. 09:56:23

Keresek egy lányt.A Star-chaten sms-eztem vele most szombaton.Szandrának hívják és zalaegerszegen lakik.18 v 19 éves lehet,legalább is annyi volt kiírva neki, a vezetékes telefonszámuk titkositott.ha valaki tud róla vmit v ismeri sürgösen szóljón.Minden infó fontos lehet.
Az üzeneteket a gabor.ornodi2@gmail.hu-ra várom vagy hivjon a 06308739496-os tel.számon.
Itt van egy kép is róla,ha a szöveg meletti mappára katintatok.Előre is köszönöm a segítséget.

Baggioka 2010.10.27. 22:03:31

Hello!
A bátyámat keresem!
Szekeres Gábor, szül.: 1976. (hónapot,napot nem tudom,mert legalább 15 éve nem láttam,akkor még gyerek voltam....)
Anyja neve: Olasz Julianna
Általános iskolát Balatonbogláron, és Szőlősgyörökön, a középiskolát Fonyódon,a Híradásipari és Kereskedelmi Szakközépiskolában végezte, onnan 1996-ban ballagott...
Most elméletileg Budapesten lakik,de nem vagyok biztos ebben...Nagyon szeretném felvenni vele a kapcsolatot....

ft72 2011.01.16. 17:09:10

Keresem édesanyámat...leánykori neve Horváth Zsuzsanna, született 1947 szeptember 26. Nádasd. anyja neve Pass Julianna...sajnos nem tudok róla semmit már több mint 20 éve...nagyon szeretném megtalálni.

Zsoltesz 2011.02.01. 15:55:17

Sziasztok.Keresek egy tündéri lányt.Múlthét csütörtökön beszéltem vele egy szórakozóhelyen.Annyit tudok róla hogy Csillának hívják.Most 29 éves,és optikus.Továbbá van egy barátnője Zsuzsi aki a honvédségnél dolgozik,ő olyan 30 év körüli lehet.Ha valaki már csak 2. személyt ismeri az már nagyon jó lenne mert rajta keresztül megtalálhatnám a Csillát.Egy rajzot tudnék róla küldeni,ami elég élethű.Ha bárki tud segíteni akkor feltétlen keressen fel.Itt az email címem:czotter.z@freemail.hu

7412 2011.02.02. 09:58:07

Sziasztok!
Édesanyámat keresem, aki 1952. december 10-én született Hódmezővásárhelyen. Lánykori neve: Bene Mária.
Aki ismeri, vagy tud róla valami infót kérem írjon a következő címre: szilvi7412@vipmail.hu.
Köszönöm

...vali... 2011.02.02. 22:25:03

Szőke-Kovács (Zsigovity) Valéria Szerbiából (Kupuszináról) egy Zsigovity Gergő(Gergely) nevezetű Sidney-ben (Ausztráliában) élő nagybácsiját vagy családját keresi, aki Szerbiából (Telecskáról) a 60-as években vándorolt ki... Nem hallottunk róla már több éve.2001ben beszéltünk vele utoljára...azóta nem tudunk róla semmit..Aki ismeri, tud róla valamit, irjon!!! köszönjük előre is...

...vali... 2011.02.02. 22:28:06

erre az e-mail cimre: seke.kovac@sowireless.org

1*/-1*0' 2011.02.28. 18:20:48

én egy Csatári Csaba nevű embert keresek.Kb. 15-16 éve vált el a feleségétől. Létavértesen lakott, Hajdu-Bihar megyében. 1970.-ben született.
Aki ismeri kérem üzenjen:csatari.viktor@freemail.hu

7412 2011.03.30. 10:44:44

Sziasztok!
Édesanyámat keresem, aki 1952. december 10-én született Hódmezővásárhelyen. Lánykori neve: Bene Mária.
Aki ismeri, vagy tud róla valami infót kérem írjon a következő címre: szilvi7412@vipmail.hu.
Köszönöm

csilla.. 2011.05.28. 06:58:31

Keresek 3 fiu testvért.Az édesapjuk Zatkó István szül.1937-ben.Kb.24éve meghalt.Szolnokon vagy környékén laktak.Aki tud róuk valamit kérem irjon az email cimemre vagy ide.Köszönöm!Zatkó Csilla

Agi4 2011.06.06. 18:23:53

keresek egy csaladot akik Budakeszin laktak az 50es 60 as evekben,3 lany volt, Ica, Juli, es Erzsi vezetek nevuk Hegedus volt, edesanyjuk neve Juliska neni volt,nagyon szeretnem megtalalni oket,
aki tud valamit roluk kerem irjon e-mail cimemre,
koszonom

7412 2011.06.23. 17:24:39

Sziasztok!
Édesanyámat keresem, aki 1952. december 10-én született Hódmezővásárhelyen. Lánykori neve: Bene Mária.
Aki ismeri, vagy tud róla valami infót kérem írjon a következő címre: szilvi7412@vipmail.hu.
Köszönöm

Hópehely54 2011.07.11. 11:35:57

Sziasztok! Régi baráti kapcsolatfelvétel céljából keresem SZEGEDI JÁNOST, aki 1956. szeptember 26-án Szekszárdon született. Sokáig volt a ráckevei Fekete Hollóban mint felszolgáló /tulajdonostárs?/. Utolsó ismeret róla, hogy Kiskunlacházán a feleségével egy büfét üzemeltettek. A feleséget Katalinnak hívják.
Szintén Lacházán a Dunaparton keresem Bach Sanyit /Zsidót/, aki valami horgásztanyát, üdülőt üzemeltet / vagy üzemeltetett a feleségével/ Eltünt, mint aranyóra a ködben, de ő is régi szaktárs :-))) volt. Ha valaki tud róla, kérem szépen írjon az e mail címre.

Bárki, bármit tud róluk, kérem szépen, hogy a magnes2009@gmail. címre írjon néhány szót! Előre is köszönöm.

arian1979 2011.07.12. 10:44:22

Szisztok!Én Krajcár Ilonát keresem leánykori neve:
Lesko Ilona Miskolcon született,kb 10 éve kivándorolt Canadába pár évig tartotuk a kapcsolatott és egy véletlen miatt elvesztettük egymást.Ő a nevelő anyukám sok mindent megprobáltam már,bárki bár milyen ötlettel tud elő állni örömmel fogadnám!Az e-mail cimem:ertl@freemail.hu A nevem Ertl Barbara

tyutyi 2011.07.16. 04:52:36

segítsetek! keresem Darázs Zsuzsannát, aki rákospalotán született, 30-as évei táján lehet.
A Mézeskalács téren lakott, édesanyja Ujszászi Leona, aki 1948.-ban született. Édesanyjával egy házban nőttünk fel, Zsuzsa nagymamáját imádtam. Leona hirtelen halála után édesapjával maradt és ma már nem tudok róla semmit.
köszönöm. mahragi@lajt.hu-n elérhettek Ágnes

tyutyi 2011.07.16. 05:13:12

@PISTI42: nem tudom sikerült-e megtalálni a keresett személyt, én a '90-es évek legvégén együtt dolgoztam a szentendrei Hungária Biztosítónál Solti Károly népdalénekes menyével, akik Pomázon laktak.
Ennyit tudok. Ágnes

jozefina46 2011.07.23. 17:29:00

keresem Bene Mária Ágnest (1944.04.05), aki Budapesten, majd egy ideig Svédországban, majd utolsó ismert tartózkodási helye Németország, München. Sürgős lenne, mert meghalt az öccse, Bene Antal

jozefina46 2011.07.23. 17:31:16

az előzőhöz: értesítés. jozefina46@yahoo.com

tisszu 2011.07.26. 16:09:01

keresem távoli rokonaimat Polgár Istvánt,Polgár Imrét Polgár Ilonát 1960 körül születtek Pándon,utolsó ismert címük Álmosd

tisszu 2011.07.26. 16:10:45

e-mail:tisszu@freemail.hu

sisakne 2011.08.16. 19:58:40

Kudar Pétert keresem. 1964.12.06. Sellyén született. Hódmezővásárhelyen diplomázott 1986-ban. Legutoljára Vaskúti állandó lakcímet tudok.

Szacsarany 2011.08.22. 20:20:05

Sziasztok!
Keresem unokatestvéremet,Majlinger Istvánt, aki 1953-ban Dunaújvárosban, akkori nevén Sztálinvárosban élt.Kb.63 éves. Több mint 40 éve nem találkoztunk. Emlékeim szerint többször voltunk együtt nagynénénkkel, Piri nénivel Nyíregyházán,a Sóstón.
Szeretném vele feleleveníteni a régi kapcsolatot.
Az értesítést az alábbi email címre várom:vlica@freemail.hu

msza 2011.08.23. 21:11:55

Keresem távoli rokonaimat.Bodó Anna szül:1911.01.13. elhunyt:1944.04.03. gyermekeit unokáit. Férje Horváth Miklós János
Bodó Anna a nagypapám testvére, a háborúban halt meg három gyermekével együtt bombázás alatt.Rákoskeresztúron temették el Őket.

cilence77 2011.08.29. 09:26:26

Dániel nevezetű nyugalmazott tábornokot keresek.

60 év körüli

175 cm magas, kb 110 kg.

Ukrán származású felesége van,

Nagykanizsán vagy környékén él.

Hónapok óta keresem.

E-mail címem: cilence77@freemail.hu

Tomvoll 2011.10.06. 15:45:05

sziasztok keresem fél testvérem miskocon sajó szentpéter dob út 6 lakik vagy lakott szöke vagy barna hajú Neve: varga Mária (domjánné) szüll: 1985 okt.26 salgótarján-ban anya és testvérei keresik E-mail cimem tuzzz@citromail.hu

balatoni risztina 2011.11.02. 10:35:11

Sziasztok! Én egy Juhász Géza nevezetű férfit keresek,aki Békásmegyeren lakik,40-42 év örüli,barna hajú,kék szemű! nem tudom hogy még merre keressem,ha esetleg lennének ötletek,akkor várom. Biztos van olyan intézmény ahol tudnának segíteni,csak azt már én nem tudom.

tina19760507 2011.12.28. 12:33:18

Sziasztok!Édesapámat keresem,és a testvéreimet!Édesapám neve:Kovács Péter volt felesége neve:Papula Katalin!! Annyit tudok hogy utoljára BP a Zsóka vár úton laktak,lánya neve Titanilla,ha valaki tud róla valamit lécíves irjon:lev19761@gmail.com,köszönöm szépen !!

2012.10.17. 20:35:55

sziasztok keresem rokonaim romániában élnek tudomásom szerint temesváron a mucsitore utcában laktak,,,,vigh -rosenhoffer unokatestvéreim .... nagymamájuk vagy édesanyjuk unyatinszki julia köszönöm hogy valaki segit elöre is .....unyatinszki éva

Misi Zsoldos 2013.01.05. 21:37:31

Sziasztok!! Anyukám (Dobó Katalin) keresi a féltestvérét Évát, akinek anyukáját Eszternek hívják. Édesapját Dobó Lászlónak hívták. A keresett személy 1957 elött született.

Misi Zsoldos 2013.01.05. 21:41:07

Anyukám (Dobó Katalin) az ismeröseit keresi. 1962.08.10.én született Budapesten.

Szipli Gergely 2013.03.06. 17:56:07

Helo mindenkinek!
Számomra egy igen kedves és fontos személyt keresek!
Tavaly (2012.02.27.) kezdtünk itt a neten levelezni a Badoo rendszerbe, majd áttértünk a facebookra...1-2 hónap elteltével elkérte a számom és felhívott, ezután mindennap hívtuk egymást, órákat beszéltünk egymással!
Mivel Braziliában dolgozott nem tudtunk találkozni, csak ha hazajött volna, mikor jött volna haza nyáron elég nagy bajba keveredett és nem ért haza! :(
Ezután már sem Facebookon sem telefonon nem tudtam elérni, majd December elején Facebbokon jelentkezett, pár mondatot váltottunk és azóta semmi, pedig már szinte egymásba is szerettünk így látatlanba is....:)
Remélem valaki tudna segíteni, hogy most mi lehet vele, sokat gondolok rá!!!
Pataky Tamarának hívják, 26 éves, igazából Budapesti lakos és nagyon csinos! :)
Aki ezt olvassa és tud valamit róla az írjon ide: mentosgery@freemail.hu
előre is köszönöm!!!

kektea 2013.03.11. 20:18:39

Üzenet a Biciklis Fiúnak, akivel ma március 11-én 15 órakor találkoztam a Batthyányi téren és elhívott teázni.
Mikor igyunk teát?

bucsy péter 2013.04.03. 12:36:55

Keresem Gárdosi Annamáriát, aki a 60-as évek végén Szigetváron lakott és többször is Bélatelepen nyaralt. Késöbb Pécsett a Zenemüvészetin tanult tovább. Köszönet minden segitségért.

Jozsefné Sarkadi 2013.05.04. 21:28:45

keresem a családomat.1953.04.02 születtem Brunner Ilona néven Budapesten.Örökbefogadó szüleim Farkas László és Fazekas Julianna.nem rég tudtam meg hogy örökbe fogadtak.talán valaki tud segiteni. E-mail cimem : potyorgo@citromail.hu

raska monetti 2013.07.21. 20:32:13

Kesesem HEGEDŰS ANNAMÁRIA TESTVÉRÉT SZERENCSEN LAKTAK A HÁBORÚ OTA NEM HALLOTTUNK FELŐLE SEMMIT.HA VALAKI TUD ROLA VALAMIT KÉREM IRJON
erre a cimre: nagyi1920@citromail.hu

Szuhányi Szilvi Sziszikee 2013.09.01. 09:57:28

Sziasztok. Olyan embert keresek aki beszél angolul és segìtene nekem azzal hogy beszélget velem angolul :)

Szuhányi Szilvi Sziszikee 2013.09.01. 10:03:40

Akinek van kedve levelezni velem angolul az irjon :) elöre is köszike

destinydreamer 2014.12.08. 22:30:06

Hello! Egy fiút keresek, nevét sajnos nem tudom, de kb 16-17-18 éves lehetett, pénteken(2014.12.05.) láttam a Fórumba a H&M-be. Kb 180 cm, sötét hajú, azthiszem sötétszemű. Fekete szövetkabátban volt és farmerben. :/

Gergő Molnár 2015.02.21. 18:16:45

Sziasztok nemtudom hogy szokta-e ezt valaki nezni aki talan tudna segiteni de minden lehetoseget kihasznalok es megprobalom megtalalni a megtalalhatatlant.
Keresek egy Lanyt aki 2015.02.17-en a 15:15os Pecsrol jovo vonatra talan Dombovaron szallhatott fel es a keleti palyaudvarig jott.Hosszu barna haju es barna szemu.2. osztalyon utazott.Sajnos elszurtam azt amit nem kellett volna es most megteszek azert mindent hogy megtalalhassam es elkezdhessem azt amit akkor kellett volna.Bar nem latok ra sok eselyt de azert probalkozom hatha egyszer pont o ezt elfogja olvasni es magara fog ismerni vagy talan valami ismerose akinek beszelt egy olyan sracrol aki elszarta a lehetoseget xD.
Koszonom a segitsegeteket.

Gergő Molnár 2015.02.21. 18:18:27

Igen ezt lehagytam: az elerhetosegem kufi29@gmail.com

Gergő Molnár 2015.02.21. 18:52:16

Sokszor belegondolok hogy csak en jarok igy vagy mas is hasonlo cipobe jar?Ott a lehetoseg amit meg kene akkor abban a pillanatba ragadni de nemtudom mert valami gatol talan a felelem vagy az elutasitas eselye amit nem merek felvallalni?Sokszor mondjuk milyen kicsi a vilag amikor reg nem latott ismerossel talalkozunk valahol de bezzeg amikor egy olyan szemelyt kell megtalalni akit igazan megszeretnel keresni akkor a vilag hatalamsra no es remenyveszetnek erzed magadat.
Egyszeruen nehez lesz ot elfelejtenem mert valami nagyon megfogott benne ami szamomra leirhatatlan de szerintem sokan ereznek igy fiuk es lanyok kozul is.Lehet ezt gyerekesnek mondani de akkor miert van az hogy nyilvan nem o az egyetlen lany a vilagon de megis amikor az o szemebe neztem akkor elfogott egy olyan erzes ami megmagyarazhatatlan, mintha a sors valamit sugni akart volna nekem amit nem hallottam meg csak akkor amikor mar keso volt.Nemtudom de annyit tudok tanacsolni mindenkinek hogy ne essen az en hibaimba es eljenek a manak.Ha van egy lehetoseg azt ragad meg valald fel a kovetkezmenyeket mert ha nem teszed akkor egy jo ideig nem fogsz a buntudattol szabadulni es a zeleted egy reszet felemeszti amit valjunk be nem egy jo erzes.
Remelem minel hamarabb viszontlatom azt a szempart amiben tobbet lattam mint egy gyonyoru nő.

Anna Ilyés Nemecsek 2015.05.02. 11:26:49

keresem egy nagyon kedves barátom akiről már egy hete semmi jelzést nem kaptam,az Egyesült királyságban él a három kisfiával.kérném a segítséget a megtaláláshoz hogy kapcsolatba kerülhessek vele újra,eddig a facebookon írtnk egymásnak.a neve:Smith Willson és Ely, Cardiffben él.52-éves.valaki tudna segíteni hogy találom meg? e-mail címem:annika61@hotmail.hu vagy a facebookon Anna Ilyés Nemecsek néven vagyok elérhető.bármilyen tanácsot elfogadok és kérnék szépen segítséget.köszönöm.Anna

Panni Demes 2015.06.28. 02:12:08

Mit csináljak ha kb tudom hol lakik egy személy,de nem tudom a nevét???

György Komonyi 2015.10.28. 11:00:38

Keresem az osztálytársaimat,akikkel 1963-67 között a Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnáziumba jártunk!

György Komonyi 2015.10.28. 11:00:38

Keresem az osztálytársaimat,akikkel 1963-67 között a Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnáziumba jártunk!

Juco Török 2015.11.22. 17:54:03

Keresem Németh Nusit és fiát Györgyöt akik korábban Budapesten éltek és a 70-es években külföldre mentek, utóljára Ausztriában éltek

Juco Török 2015.11.22. 17:56:29

Keresem Bátoni Arankát, aki Felőrön született és most Németországban él.

Fehér Boglárka 2015.12.31. 00:34:50

Keresek egy férfit!
Korponai Gábor nevű 60 év körüli személy. Budapesten él. Bármilyen információt (lakcímet ,telefonszámot) megköszönnék. Erre az e-mail címre: feherbogi@citromail.hu

c.csabi1990 2016.03.28. 09:50:20

Sziasztok,
egy Lázár József nevű férfit és feleségét, Viktóriát keresi édesanyám. Balatonlellén, a BM üdülőben, 1976-77-ben dolgoztak együtt, majd Pesten a Rendőrtiszti főiskolán kaptak álláslehetőséget. Akkor volt egy 2-3 éves kisfiuk. Azóta nem találkoztak.
Édesanyám leánykori neve Andik Ilona, kérem, aki bármit tud róluk, jelentkezzen nálam a c.csabi1990@gmail.com címen.

Zsolt 64 2017.04.14. 19:46:04

Keresem Bettit,Budapest XI ker-ből.49é 165-170cm,kék szemű,szőkés,hajú.Életvidám,érdekes,kreatív.Szereti a jó kajákat és a Balatont.Szeret fotózni.Ígényes környezetére.Kérek mindenkit aki tud elérhetőséget segítsen.Előre is köszönöm mindenkinek

Mikuska Piroska 2017.04.30. 16:37:53

Keresem Részeg Sándor urat...A hetvenes évek elején a Tészta gyárban dolgoztunk együtt...Akkoriban ő a Gellérthegynél a Bartók Béla utcában lakott...Sajnos az idő elsodort mindkettőnket más tájakra,azóta nem hallottam róla...Kérek mindenkit aki tud segíteni bármilyen apró információval....A születési dátumára még emlékszem...1949 04 10 Egy napon van a szüli napunk!!Előre is köszönöm!!

Katalin Kmellar Udvarhelyine 2018.02.11. 23:03:18

Keresem az 1969-72 kozott a Simon Ferenc Boripari Szakmunkas Intezetbe jart lanyokat. A tablokepen 23-an vagyunk es csak 6 lanyrol van tudomasunk. Minden informacio erdekel ! Osztalyfonok Kulcsar Sandorne volt.

Sipos Antal Laszlo Antika 2018.03.08. 17:46:05

Üdv! A jegyesem testvérèt keresük Erdèlyből ment ki Budapestre , ès a munkahelyről vittèk el a rendőrök, ès nem lehet telefonon elèrni Máte József nek hivják , apja neve Máte József, èdesanyja neve Máte Ilonka. Lakhely Deja , comuna Salatig .

Titko Ildiko 2018.05.27. 10:08:11

Keresem az edesapamat! Nem sokat, szinte semmit sem tudok rola. A neve: Titko Zoltan 1940-ben szuletett. 1974-ben..elt Satoraljaujhely kornyeken..ennyi, amit tudok. Lemondott rolam mikor gyerek voltam meg..en megis szeretnem megismerni ot. Barmilyen es barmennyi segitsegnek orulnek!

Titko Ildiko 2018.05.27. 10:26:02

Bocsanat! 1944-ben szuletett Titko Zoltan,nem 1940-ben. 1973-ban kapcsolata volt Kovacs Irennel, az edesanyammal.

Rozalija Sandic 2019.06.10. 08:14:35

Nagybacsimat keresem ausztraliaban senkinek nem jelentkezett evek ota .
Nem nosult nincs csaladja rajtunk kivul ezert nem tudunk rola semmit Annyit hogy Melbourne ben elt szuletett 1940 ben maganvalalkozokent dolgozott

Rozalija Sandic 2019.06.10. 08:14:36

Nagybacsimat keresem ausztraliaban senkinek nem jelentkezett evek ota .
Nem nosult nincs csaladja rajtunk kivul ezert nem tudunk rola semmit Annyit hogy Melbourne ben elt szuletett 1940 ben maganvalalkozokent dolgozott

Maria Nyerlucz 2021.01.05. 14:06:20

Jonapot keresem a sogornom a neve patai zoltanne a lanykori neve ; galambos aranka kerrm aki tud rolla valamit irjon
süti beállítások módosítása